Rreth AOE

 • 01

  Kompania

  Misioni i ndërmarrjes: Produkti i shërben botës Shërbimi krijon të ardhmen.Ne fokusohemi në furnizimin me cilindra hidraulikë, cilindra pneumatik, sisteme të integruara hidraulike (elektrike), zgjidhje inxhinierike hidraulike EPC, cilindra të nivelit të lartë dhe sisteme të integruara;

 • 02

  Fabrika

  Yantai Allok Automatic Equipments Co., Ltd bazohet në 3 fabrika, që mbulojnë një sipërfaqe prej afro 20,000 metrash katrorë dhe aktualisht punëson rreth 160 njerëz.Ne jemi të vendosur në Yantai, Kinë.

 • 03

  Ekipi

  Ne kemi një ekip ekspertësh në krye të teknologjisë së industrisë, dhe kemi krijuar teknologjinë unike me avantazhe krahasuese, kemi bashkëpunim të gjerë me Universitetin e Pekinit dhe Universitetin Yantai.

 • 04

  Teknologjia

  Ne u ofrojmë klientëve zgjidhje të personalizuara të sistemit në fushën e teknologjisë hidraulike të nivelit të lartë, inxhinierisë pneumatike dhe inxhinierisë automatike, vazhdojmë të arrijmë klientët dhe të ndihmojmë zhvillimin e industrisë.

Produktet

Lajme

RASTI INXHINIERIK