За АОЕ

 • 01

  Компанија

  Мисија на претпријатието: Производот му служи на светот Услугата ја создава иднината.Се фокусираме на снабдување со хидраулични цилиндри, пневматски цилиндри, хидраулични (електрични) интегрирани системи, хидраулични EPC инженерски решенија, цилиндри од висока класа и интегрирани системи;

 • 02

  Фабрика

  Yantai Allok Automatic Equipments Co., Ltd се базира на 3 фабрики, на површина од скоро 20.000 квадратни метри, а моментално вработува околу 160 луѓе.Се наоѓаме во Јантаи, Кина.

 • 03

  Тим

  Имаме тим од експерти во првите редови на индустриската технологија и ја создадовме единствената технологија со компаративни предности, имаме широка соработка со Универзитетот во Пекинг и Универзитетот Јантаи.

 • 04

  Технологија

  Ние им нудиме на клиентите приспособени системски решенија во областа на високата хидраулична, пневматска инженерска технологија и автоматско инженерство, продолжуваме да постигнуваме клиенти и да го помагаме развојот на индустријата.

Производи

Вести

ИНЖЕНЕРСКИ СЛУЧАЈ